“Naked Swedes” releasefest!

LTRunners

Sorry international fans, here’s some info in swedish regarding our “Naked Swedes” release party in Stockholm, Sweden.

Den 30 oktober kommer vi fira nya albumet “Naked Swedes” genom ett lopp från Fryshuset i Södra Hammarbyhamnen till vår releasefest på legendariska 
Oasen i Rågsved. Loppet är 6 km långt och alla som springer med, alternativt cyklar, skejtar, går, segwayar eller på annat fyndigt sätt tar dig fram längs banan och är över 18 år är välkomna till releasefesten av “Naked Swedes”.

Loppet “Looptroop Runners” är även en manifestation tillsammans med Löparakademin och Asylstafetten. Löparakademin är en ideell organisation som arbetar med individ- och områdesutveckling i Sveriges miljonprogramsområden. Vi riktar tillsammans med Löparakademin strålkastaren på städernas ytterområden och vill genom löpningen nå sociala förbättringar och skapa plattformar som tidigare ofta varit förbehållna innerstan.

Tillsammans med Asylstafetten springer vi för en human migrationspolitik, för att friheten att röra sig över gränser ska gälla alla, och mot Mos maiorum. Om de skapar ett REVA på anabola, så måste vi organisera oss och hålla oss topptrim för att bekämpa det.

Välkomna till “Naked Swedes”, releasefest den 30:e oktober på Oasen i Rågsved. I samarbete med Löparakademin och Asylstafetten.

Anmäl dig redan nu till loppet den 30 oktober här: petra@looptrooprockers.com

Starttid: 18:00 (Fryshuset i Södra Hammarbyhamnen)

Nya Rågsveds Folkets Hus
Rågsvedstorget 11
124 65 Bandhagen

PS: Dom första 50 anmälda får en exklusiv Looptroop Runners t-shirt!